www.takeapen.org 06/12/2023 22:29:52

VN mislukkingen: Gaza / Hamas / GILAD SHALIT (Schalit)

Hamas voegt chantage toe aan zijn arsenaal met een uiterst grove video over een dode Gilad Shalit. Wij moeten nu reageren!

 

 2010-05-03*  -  Nieuwsberichten wereldwijd geven aan dat Hamas is gezonken tot de meest bedenkelijke diepte met een gefabriceerde film over Gilad Shalit die terug wordt bezorgd aan zijn rouwende vader in een doodskist, "(AP) GAZA CITY. Hamas uit de Gaza-strook heeft zondag een soort tekenfilm laten zien die een gruwelijke inhoud heeft voor Israel: indien het niet de eisen van de militante Islamitische groep inwilligt, kan een Israëlische soldaat, die reeds bijna vier jaar gekidnapt is en gevangen wordt gehouden,  in een doodskist thuis komen".

 

Deze laatste daad in een lange reeks van afschuwelijke praktijken, dient alleen om de   Internationale beleving te versterken dat de Hamas een meedogenloze terroristische organisatie is met geen enkel respect voor mensenrechten en Internationaal recht.

 

Zowel de VN als de Secretaris-generaal daarvan dienen, door het verlenen van een officiële status aan de Hamas, deze terroristische organisatie verantwoordelijk te stellen voor zowel de begane oorlogsmisdaden als de flagrante  schendingen van het Internationale recht en elementaire afspraken voor de menselijkheid, door het stelselmatig weigeren van bezoeken door het Rode Kruis of familieleden, het weigeren van informatie met betrekking tot de gevangene, de gevangene publiekelijk te bespotten en thans deze vreselijke cartoon te vertonen over zijn toekomstige dood.

 

Het zou Hamas nooit toegestaan mogen worden Israel of de familie Shalit te chanteren door het vrijlaten van duizenden terroristen te eisen, velen met bloed aan de handen.

Wij moeten nu in actie komen om de Internationale druk op Hamas te vergroten door het eisen van een menselijke behandeling en een snelle vrijlating van Gilad Shalit.

 

Wereldwijd hebben 90.000 mensen al de petitie "Hamas leiders dienen berecht te worden voor oorlogsmisdaden"  aan de VN ondertekend.

 

Wij hebben deze petitie opnieuw opgesteld. Wil zo goed zijn dit te lezen en als u het ermee eens bent, wil u het dan ondertekenen en tevens aan uw vriendenkring doorsturen?

(After signing, Click "Preview your signature" and don't forget to click "Approve")

 

Doe mee met onze facebook groep en deel het met uw vrienden!

 

       -  *A Take-A-Pen Call at www.takeapen.org , translation to Nederlands: Herman Schotanus


2) Sensationele Getuigenis van kolonel Kemp over de Gaza operatie

2009-10-16 - "tijdens Operatie Cast Lead, het Israelische leger meer heeft gedaan om de veiligheid van burgers in een oorlogsgebied te waarborgen dan welk ander leger in de geschiedenis dan ook."

----------------------------------

 

3) Quiz: Wat is er verkeerd aan het volgende bericht?  - 2008-12-30

Zweedse terroristen schieten in 3 jaar in totaal 6300 raketten en granaten op dorpen in Noorwegen.

Gisteren bombardeerde de Noorse luchtmacht de terroristen.

De voorzitter van de Verenigde Naties veroordeelt de Noorse regering.

 

    

 Zweedse raketten afgevuurd op Noorwegen

 Een getroffen huis in Noorwegen

 

Wat is er verkeerd aan dit bericht? Misschien denkt u dat het verkeerd is dat Noorwegen veroordeeld wordt?

Als u dat denkt bent u blijkbaar ouderwets, want de juiste oplossing is:

 

Hamas terroristen in de Gaza strook schieten in 3 jaar 6300 raketten en granaten op dorpen in Israel.

Gisteren bombardeerde de Israelische luchtmacht de terroristen.

De voorzitter van de Verenigde Naties veroordeelt de Israelische regering.

 

Als u mening bent dat Israel zich mag en moet verdedigen, schrijf dan naar de voorzitter Ban Ki Moon van de Verenigde Naties, adres United Nations Secretariat, New York, NY 10017, USA.

4) Zie ook Take-A-Pen's  

hoofdartikel & oproep tot brievenschrijven   (in het engels) - 2008-12-30

 

 RECENTE ITEMS

  zoek


Copyright © 2001-2010 TAKE-A-PEN. All Rights Reserved. Created by Catom web design | SEO