www.takeapen.org 28/11/2023 12:47:08
  _search_fin
Click to send this page to a colleague_send_to_a_friend_fin
Click to print this page_print_page_fin

Israelin isku avustuslaivaan

 

Ruotsi kutsui suurlähettiläänsä kuultavaksi, samoin tekee ilmeisesti Suomikin

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2010/05/israelin_isku_tuomittu_-_turvallisuusneuvosto_koolle_1723153.html

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2010/05/stubb_avustuslaivan_tapahtumat_selvitettava_1724293.html

 

Asia on valitettava. Herää kuitenkin kysymys, että missä ovat Pohjois-Korean kärsivää kansaa auttamaan menevät aktivistit? Miksi ei heitä auta kukaan. P-Koreassa on tiettävästi yli miljoona kuollut nälkään. Kuitenkaan Gazassa ei ihmisillä olisi hätää tai ainakaan tässä laajuudessa, jos Hamasin kaltaiset terroristijärjestö ei olisi vallassa.

Tapauksesta ei kuitenkaan ole uutisoitu mitään faktaa, vaan kaikki suomenkieliset mitä olen käsiini saanut, ovat pohjautuneet lähinnä arvailuihin ja arvioihin.

Sen verran mitä tiedän IDF:stä ja tai Israelin sotilasjoukoista, he eivät avaa tulta ilman syytä. Kyseisiin operaatioihin tuskin menee mukaan mitään varusmiespalveluksen miehiä, vaan ammattilaisia ja koulutettuja sotilaita, joilla ovat tilanteet ja tilannetaju hallinnassa.

Kun ilmoitetaan vaikka, että kuolleita on 16, kuten aamulla uutisissa ilmoitettiin, niin mistä tiedetään, että kuolleet olivat aktivisteja? Eikö kuolleiden joukoissa olisi voinut olla Israelin sotilaitakin?

 

Aktivistit tiesivät, että heidät tullaan pysäyttämään. Miksi lähteä tällaiselle ristiretkelle? Mistä tiedetään, mitä laivan ruumasta mahdollisesti löytyy?

Muistettava on, että myös Egypti on sulkenut Gazan rajan. Ei vain Israel.

 

K.L.Copyright © 2001-2010 TAKE-A-PEN. All Rights Reserved. Created by Catom web design | SEO