www.takeapen.org 01/12/2023 18:08:10
  _search_fin
Click to send this page to a colleague_send_to_a_friend_fin
Click to print this page_print_page_fin

Libanonilaisen kertomus Hizbollahin toiminnasta Etelä-Libanonissa

30.7.2006

"Elin vuoteen 2002 asti pienessä kylässä Etelä-Libanonissa lähellä Mardshajunia, missä suurin osa asukkaita on shiioja kuten minäkin. Israelin vetäydyttyä Libanonista ei kestänyt kauankaan, kun Hizbollah otti käskyvallan meidän kylässämme ja kaikissa muissa kylissä. Heidät otettiin vastaan kuin voitokkaat vastarintataistelijat, ja he olivat hampaisiin asti aseistautuneita ja kaivoivat rakettivarastoja bunkkereihin myös meidän kylässämme.

 

Ja tuon "Jumalan puolueen" sosiaalinen työ oli sitä, että he rakensivat kouluja ja asuntoja noiden bunkkereiden päälle! Paikallinen sheikki selitti minulle nauraen, että juutalaiset häviävät joka tapauksessa, koska joko heitä ammutaan raketein tai jos he hyökkäävät rakettien laukaisupaikkoja ja varastoja vastaan, maailman mielipide tuomitsee heidät siviilien tappamisesta.

 

Nämä ihmiset eivät välitä libanonilaisista, he käyttävät heitä kilpinä, tai jos nämä kuolevat - propagandana. Niin kauan kuin he ovat siellä, ei tule rauhaa."

 

Dr. Mounir Herzallah

Berlin-Wedding

 

Lähde:

http://www.tagesspiegel.de/politik/archiv/30.07.2006/2660279.asp

englannikielinen käännös: http://judeoscope.ca/article.php3?id_article=0429

 

Lisää aiheesta englanniksi:

http://www.peacewithrealism.org/headline/twisted.htmCopyright © 2001-2010 TAKE-A-PEN. All Rights Reserved. Created by Catom web design | SEO