www.takeapen.org 28/11/2023 12:18:23
  _search_fin
Click to send this page to a colleague_send_to_a_friend_fin
Click to print this page_print_page_fin

Hamasin antisemitismiä

”Me sanomme teille: lähettäkää nuo apinoiden ja sikojen jälkeläiset helvetin tuleen Kassam-rakettien siivillä”

6.1.2009

 

Egyptiläinen uskonoppinut Safwat Higazi esiintyi 31.12.2008 Hamasin Al-Aqsa TV-kanavalla. Seuraavassa otteita hänen puheestaan:

 

”Tapetuksi tuleminen ei ole mitään uutta meille. Me haluamme ja toivomme sitä, se on marttyyriutta. Se on Allahin suoma voitto meille. Se on paratiisi, joka aukeaa marttyyrin ensimmäisestä veripisarasta...”

 

”Kieltäydyn hyväksymästä surunvalitteluja tai lohdutuksia marttyyrin kuoleman johdosta. Minua surettaa suunnattomasti nähdä televisiosta palestiinalaisen naisen itkevän ja valittavan marttyyrinsa takia Gazassa. Allah suokoon, etten joudu näkemään tuollaista palestiinalaisten ja gazalaisten keskuudessa. Me näemme aina Palestiinan marttyyrien äitien ja vaimojen itkevän ilosta, valmistavan seuraavaa marttyyria, seuraava miestä nostamaan taistelulipun.”

 

”Allahin nimessä, toivoisin voivani tarttua aseeseeni ja olla joukossanne. Toivoisin, että voisin seistä Al-Aksan prikaatien nuorten keskuudessa, ojentaa heille yhden ohjuksistaan, pyyhkiä juuri laukaistun ohjuksen tomua heidän kasvoiltaan ja huutaa heidän kanssaan ”Allah Akbar”.

 

”Te (Hamasissa) olette ne, joiden joukkoon Jeesus, Marian poika, tulee laskeutumaan saarnaten profeetta Muhammedin uskontoa maassanne. Te valmistatte tietä sodalle, josta profeetta Muhammed ennusti: ”Tuomiopäivä ei tule ennen kuin muslimit taistelevat juutalaisia vastaan. Juutalaiset piiloutuvat kivien ja puiden taakse, mutta kivet ja puut sanovat: 'Oi muslimi, Allahin palvelija, takanani on juutalainen, tule ja tapa hänet.' Te valmistatte maaperää tälle, te valmistatte maaperää kalifaatin paluulle.”

 

”Allah on meidän kanssamme, heidän kanssaan ei ole ketään. Allah on meidän jumalamme, heidän kanssaan ei ole ketään. Me sanomme heille: Me emme ole samanarvoisia teidän kanssanne. Meidän rakkaamme menevät paratiisiin, kun teidän kuolleenne menevät helvetin tuleen...Me sanomme teille: lähettäkää nuo apinoiden ja sikojen jälkeläiset helvetin tuleen Kassam-rakettien siivillä.”

 

”Jihad on meidän tiemme, jihad Allahin takia, sen kaikissa muodoissa. Se on meidän strateginen valintamme, eikä rauha. Vaikka 'he kallistuisivat rauhan suuntaan...' Kyllä, silloin mekin kallistumme rauhan suuntaan...Kuitenkin, jihad ja vastarinta tulee pysymään strategisena valintanamme. Miksi? Koska profeetta Muhammed käski meidän tehdä niin...”

 

”Juutalaiset, jotka ovat liukkaita kuin kyyt ja jotka lipovat huuliaan kuin käärmeet, eivät tule koskaan elämään kanssamme rauhassa ja sopusoinnussa. He ansaitsevat tulla tapetuiksi. He ansaitsevat kuolla. He ovat niitä, joita kohden Kassam-raketit pitää laukaista...”

 

Lähde: Middle East Media Research Institute (MEMRI): Special DispatchEgypt/Antisemitism Documentation Project, no 2176, 6.1.2009

 

Nähdäksesi TV-ohjelman, rekisteröidy MEMRI:n ilmaiseen TV-palveluun osoitteessa www.memritv.org



Copyright © 2001-2010 TAKE-A-PEN. All Rights Reserved. Created by Catom web design | SEO