www.takeapen.org 06/12/2023 23:12:17
  zoek
Click to send this page to a colleagueMail
Click to print this pageprint

Brief aan het Internationaal Gerechtshof, Den Haag

Aangaande het veiligheidshek dat Israel beschermt

Vredespaleis
2517 KJ Den Haag
 

Onderwerp: Veiligheids hekwerk in Israel

 

Geacht International Court of Justice,

 

Ik sta er versteld van dat het ICJ ingaat op een verzoek van de VN tot behandeling van het hekwerk dat door de Israeliers wordt gebouwd ter bescherming van zijn bevolking tegen de mensonterende en ongelooflijke wrede terreuraanvallen van de zijde van de Arabieren in Samaria en Judea.


Sinds wanneer mag een staat zich niet beschermen tegen het doden van zijn onderdanen? Het voorkomt terreur van de zijde van de Arabieren zodat deze zich eindelijk eens kunnen gaan bezighouden met hun eigen economie en opbouw van het land i.p.v. dat over te laten aan de EU en VS. Het valt mij nog mee dat Israel zich beperkt tot het plaatsen van een hekwerk en op kleine plaatsen een muur om schieten op automobilisten etc. te voorkomen. Menig land had dat anders opgelost (zie Irak, Afghanistan, Soedan, Indonesie etc).


Mijn hoop is dat u zich als ICJ niet totaal ongeloofwaardig maakt nu blijkt dat vele landen, waaronder ook Duitsland, Frankrijk en Nederland, deze behandeling zeer afkeuren en haar medewerking er dus niet aan zullen verlenen.

 

Hoogachtend,

Jan van DijkCopyright © 2001-2010 TAKE-A-PEN. All Rights Reserved. Created by Catom web design | SEO