www.takeapen.org 06/12/2023 21:58:54
  zoek
Click to send this page to a colleagueMail
Click to print this pageprint

Terrorist wordt "verzetstrijder"

Is de Telegraaf de weg kwijt?

Aan de redactie van de Telegraaf

Betreffend:    
http://www.telegraaf.nl/buitenland/15206241/Israël_doodt_Palestijnse_verzetsstrijder.html


Ik zat vanmorgen de Telegraaf te lezen. En waar valt mijn oog op...


Israël doodt Palestijnse verzetsstrijder
JENIN - De Israëlische bezettingsmacht op de Westelijke Jordaanoever  heeft zondag opnieuw een Palestijnse verzetsstrijder gedood. Amar Rawadri (24) kwam om tijdens een vuurgevecht in de stad Jenin. Dit is van Palestijnse bronnen vernomen.
Rawadri was lid van de Al-Aqsa Martelarenbrigade. Een andere Palestijn raakte gewond. Drie à vijf leden van de brigade zijn opgepakt. Het Israëlische leger heeft het incident bevestigd.

 

Waarom op deze menier geschreven, ik ben van mening dat het bericht zo verbouwd is omdat er een internationale afspraak in de maak is om het terrorisme uit te bannen. Wanneer we het opnieuw over de bezetter gaan hebben, geven wij de verzetstrijder ruimbaan om moorden te plegen. In Israël zijn mannen en vrouwen dienstplichtig, dus is niemand boven de 18 een burger maar soldaat, moord op onschuldige burgers keuren wij af, maar wanneer je een soldaat dood ben je een held.

Naar mijn idee had het artikel geheel anders geschreven dienen te worden:

 

Israël doodt terrorist
JENIN - Het Israëlische leger heeft vanmorgen opnieuw een terrorist uitgeschakeld in Samaria. Amar Rawadri (24), die de dood van verschillende burgers op zijn geweten heeft, kwam om tijdens een vuurgevecht in de stad Jenin.
Rawadri was lid van Arafat´s terroristische, Al-Aqsa Martelarenbrigade. Een andere gewapende terrorist raakte gewond. Drie à vijf leden van de brigade zijn opgepakt.

 

D.N.Copyright © 2001-2010 TAKE-A-PEN. All Rights Reserved. Created by Catom web design | SEO