www.takeapen.org 29/11/2023 07:15:22
  _search_NORW
Click to send this page to a colleague_send_to_a_friend_NORW
Click to print this page_print_page_NORW

Forsiden

Skriv et brev for sannheten og for Israel!

             

Blir du noen gang opprørt når du leser avisen, ser på TV eller lytter til en politiker som fremstiller den arabisk-israelske konflikten på en feil måte? Dersom ditt svar er ja, og dersom du ønsker å gjøre noe med dette, kan du kanskje gjøre det sammen med oss.

 

Take-A-Pen ble stiftet etter utbruddet av den palestinske terror-intifada i september 2000, som en populær skrive-aktivitet for Israel. I dag har vi mange frivillige rundt om i verden, jøder; kristne, ikke-kristne med forskjellige livssyn skriver brev til media, til politikere og organisasjoner, og svarer anti-Israelsk partiskhet ved å holde frem sannheten og ved å forsvare humanistiske verdier. Og det virker!

 

  Ta en titt på vår webside www.takeapen.org. Vi er sannsynligvis det største flerspråklige pro-Israelske brevskrivende nettverk i dag utenfor USA. Vår site har passert 2 million besøkende og vokser raskt. Vi skriver i dag på 16 språk, hvor det er mest behov for det, i Europa og i resten av verden. Men den virkelige ressurs Take-A-Pen har er deg og mange andre brevskrivere ute i verden, som modig svarer og selv tar initiativ, etter behov.

 

 Vår webside tilbyr deg en mengde praktiske verktøy for din skriving: fokusert informasjon, tips for skriving, hjelp til å skrive ditt første brev, nyttige adresser til aviser, fjernsyn, radio og myndigheter, eksempler på brev og forespørsler om å bli med på aksjoner når dette er påkrevd.

 

 Vi vet alle at Israel sårt trenger hjelp i denne PR-krigen. For å snu den anti-Israelske tidevannsbølgen som er i verden i dag, trengs blant annet mange flere brev fra den pro-Israelske opinion som finnes.

 

 Så, sett deg ned og skriv, - Take-A-Pen, eller tastaturet, nå, og skriv et kort brev. Etter ditt eget hode eller basert på ett du finner på siden vår. Ditt brev gjør en gjerning!

  

Send oss en kopi av brevet ditt om du ønsker det publisert på vår side. Og hvis du lurer på noe, eller du ønsker vårt samarbeid, ta kontakt!Copyright © 2001-2010 TAKE-A-PEN. All Rights Reserved. Created by Catom web design | SEO