www.takeapen.org 21/01/2022 22:38:19
  _search_fin
Click to send this page to a colleague_send_to_a_friend_fin
Click to print this page_print_page_fin

Al-Durra-oikeudenkäynti: haastatteluja yksinoikeudella Pariisin oikeudesta

Honestreportingin ja Take A Penin yhteisprojekti - 14.11.2007

 Al-Durra-video näytettiin ensimmäistä kertaa leikkaamattomana

 

 
 

 

 "Seitsemän vuoden jälkeen Ranskan TV 2:n oli viimein näytettävä valamiehistölle kuuluisa al-Durra-video leikkaamattomana. Kaikkien hämmästykseksi he esittivät vain 18 minuuttia vaikka olivat aina sanoneet filmin olevan 27 minuuttia pitkä. Se on jo sinänsä varsin epäilyttävää. Katsoin tämän 18-minuuttisen nauhan yhdessä valamiehistön kanssa ja päähavaintoni oli, ettei siinä näy mitään, mikä tukisi millään tavalla TV 2:n Charles Enderlinin selostusta, että Israelin sotilaat tappoivat pojan tahallaan (tai aiheuttivat hänen kuolemaansa millään tavalla). Huomasin monia asioita - jotka voin myös esittää - jotka tukevat Philippe Karsentyn näkemystä, että France 2:n video on lavastettu. Lavastuksen takana on todennäköisesti Talal Abu Rahma, filmin palestiinalainen kuvaaja ja tilanteen ainoa silminnäkijä."

 

Tämän tapahtuman merkitystä ei voi korostaa liikaa. Sadat miljoonat näkivät nuo kuvat ja ne vaikuttivat heihin voimakkaasti.

Nyt näyttää siltä, ettei al-Durra-video olekaan vuosisadan pahin raakuus, johon Israel on syyllistynyt, vaan vuosisadan suurin ja törkein valhe, jonka Israelin vastustajat ovat kertoneet. 

KOTISIVULLA olevan KUVAN nuolta klikkaamalla pääset katsomaan haastattelut Youtube-videolta...Copyright © 2001-2010 TAKE-A-PEN. All Rights Reserved. Created by Catom web design | SEO