Home|
www.takeapen.org 19/10/2021 12:17:29
  _search_hung
Click to send this page to a colleague_send_to_a_friend_hung
Click to print this page_print_page_hung

Take-A-Pen sztori

Ragadjatok Tollat - Take A Pen! - és irjatok egy levelet az igazságért Izráelről!

 

A 2000 szeptemberi palesztin terror-hullám ('intefáda2') kitörése után Izrael polgári lakossága ellen, a pro-arab propaganda és a nemzetközi sajtó Izrael ellenes kampánya elviselhetetlenné vált. Ezért inditotta be egy mérges izráeli magyar a Take-A-Pen! mozgalmat, önkéntesek nemzetközi népszerű levél-iró tevékenységét, az igazságért Izráelről. Ma sokezren vagyunk; zsidók, keresztények, és bármi más hitűek az egész világon, akik irjuk leveleinket a sajtónak, politikusoknak és szervezeteknek, tényeket és humanista értékeket állitva szembe az Izrael-ellenes túlzásokkal, torzitásokkal, hamisításokkal, általában a helyi nyelven.

És ennek van hatása!

 

Magyar lapjaink szerényebb nyelveink közé tartoznak, mert kevesebb szükségét láttuk, mivel a magyar közéletben és sajtóban az Izrael-ellenesség kevésbé súlyos mint például Nyugat-Európában. A magyar köztudat jobban ismeri Izráel ellenségeit.  De azért van mit tenni. 

 

Website- unk http://www.takeapen.org/ 18 nyelven működik, túl van a 8 millió látogatáson . Főleg ott irunk ahol a legnagyobb szukség van rá: Europában, Latin-Amerikában es mashol, a nemzetközi szervezetek felé. A Take-A-Pen legnagyobb értéke Ti vagytok, gyorsan reagálo és bátran kezdemenyező levél-irók a nagyvilágban!

 

Minden praktikus eszköz ami a levél-iráshoz szukséges megtalálható a website-unkon: tömény és releváns Informácio, levélirasi Utmutató segitség Az Első Levél megirásához, hasznos Levélcimek a sajtóhoz és a kormányzathoz, Levél-Minták es aktuális Levél-Akció Felhivások, amikor közös cselekvésre van szükség.

 

Csúcsán évekig a Take-A-Pen volt a legjelentősebb pro-izraeli több-nyelvű levéliró hálózat a világon. Ma inkább releváns adat és módszer De az világos számunkra, hogy az arab propaganda-gépezet évtizedes akna-munkájának megállitására, a nemzetkozi Izráel-ellenes hullám megforditására sokkal tobb tevékenységre van szukség.

 

Kérünk, csatlakozz. Látogasd meg website-unkat, vedd a tollat - vagy a keyboardot - es irj egy rövid de velős levelet valamiről ami fontos neked, vagy valamelyik fő kampány-témánkról, pl. Izráel Biztonsági Keritéséről.

 

Pont ez a levél lesz a döntő!!

 

Endre Mozes Copyright © 2001-2010 TAKE-A-PEN. All Rights Reserved. Created by Catom web design | SEO